SOBRE NOSALTRES

A Ingeni, creiem fermament en el teu projecte i estem compromesos a oferir-te tot el suport necessari perquè aconsegueixis l’èxit.

Ens enorgulleix oferir un espai de treball innovador i col·laboratiu dissenyat per inspirar la creativitat i la productivitat. El nostre objectiu és proporcionar-te un entorn flexible i estimulant on puguis establir connexions significatives amb altres professionals i desenvolupar nous projectes.

A Ingeni, no només trobaràs un lloc per treballar, sinó una comunitat d’emprenedors i professionals apassionats que comparteixen els teus mateixos valors i aspiracions. El nostre equip està dedicat a proporcionar-te el suport i les oportunitats que necessites per fer créixer el teu negoci i assolir les teves metes.

Uneix-te a la nostra vibrant comunitat a Ingeni i descobreix un espai on les idees floreixen i les col·laboracions prosperen.

El teu èxit és la nostra prioritat!

CONEIX EL NOSTRE EQUIP

Rebecca Ruiz
General Manager

Àlex Punjabi
Coworking Manager Europa

Oriol Tomàs
Coworking Manager Ònix

UNITS PER UNA VISIÓ COMUNA

A Ingeni, sempre estarem al teu costat, recolzant els teus somnis empresarials i fomentant l’emprenedoria a Andorra. El nostre compromís és ser l’aliat que necessites per enlairar el teu negoci. Des d’empreses emergents prometedores fins a projectes socials amb impacte positiu i empreses consolidades, oferim l’espai, la comunitat i el suport necessari perquè aconsegueixis l’èxit.

PROJECTES DE RSC

La nostra Responsabilitat Social Corporativa es basarà en 3 pilars:

Oferirem gratuïtament fins a un 5% dels nostres espais per allotjar organitzacions o projectes afins amb el nostre propòsit. Dedicarem un 3% dels nostres beneficis a causes d’impacte positiu a la societat. La Comunitat d’Ingeni Coworking dedicarà voluntàriament un 1% del seu temps en projectes que tinguin un impacte positiu en la societat andorrana.

De la mateixa manera, ens omple de satisfacció allargar la mà a projectes solidaris del país com Autea, Cluster d’Esports, UNICEF, Albatros, LIA…

Missió

Ser els espais de treball flexible on crear, connectar i compartir, de referència a Andorra.

Acompanyem als nostres membres en el seu creixement com emprenedors, facilitem gestions, construïm connexions, generem oportunitats, a plantejar nous reptes i ajudant-los a superar qualsevol límit.

Visió

Crear un ecosistema d’emprenedoria i atracció de projectes innovadors amb un impacte positiu cap a la societat.

Valors

Comunitat · Col·laboració · Respecte
Disrupció · Flexibilitat · Confiança