SOBRE NOSALTRES

A Ingeni, creiem fermament en el teu projecte i estem compromesos a oferir-te tot el suport necessari perquè aconsegueixis l’èxit.

Ens enorgulleix oferir un espai de treball innovador i col·laboratiu dissenyat per inspirar la creativitat i la productivitat. El nostre objectiu és proporcionar-te un entorn flexible i estimulant on puguis establir connexions significatives amb altres professionals i desenvolupar nous projectes.

A Ingeni, no només trobaràs un lloc per treballar, sinó una comunitat d’emprenedors i professionals apassionats que comparteixen els teus mateixos valors i aspiracions. El nostre equip està dedicat a proporcionar-te el suport i les oportunitats que necessites per fer créixer el teu negoci i assolir les teves metes.

Uneix-te a la nostra vibrant comunitat a Ingeni i descobreix un espai on les idees floreixen i les col·laboracions prosperen.

El teu èxit és la nostra prioritat!

CONEIX EL NOSTRE EQUIP

Àlex Punjabi
Coworking Manager Europa

Oriol Tomàs
Coworking Manager Ònix

UNITS PER UNA VISIÓ COMUNA

A Ingeni, sempre estarem al teu costat, recolzant els teus somnis empresarials i fomentant l’emprenedoria a Andorra. El nostre compromís és ser l’aliat que necessites per enlairar el teu negoci. Des d’empreses emergents prometedores fins a projectes socials amb impacte positiu i empreses consolidades, oferim l’espai, la comunitat i el suport necessari perquè aconsegueixis l’èxit.

PROJECTES DE RSC

La nostra Responsabilitat Social Corporativa es basarà en 3 pilars:

Oferirem gratuïtament fins a un 5% dels nostres espais per allotjar organitzacions o projectes afins amb el nostre propòsit. Dedicarem un 3% dels nostres beneficis a causes d’impacte positiu a la societat. La Comunitat d’Ingeni Coworking dedicarà voluntàriament un 1% del seu temps en projectes que tinguin un impacte positiu en la societat andorrana.

De la mateixa manera, ens omple de satisfacció allargar la mà a projectes solidaris del país com Autea, Cluster d’Esports, UNICEF, Albatros, LIA…

Missió

Ser els espais de treball flexible on crear, connectar i compartir, de referència a Andorra.

Acompanyem als nostres membres en el seu creixement com emprenedors, facilitem gestions, construïm connexions, generem oportunitats, a plantejar nous reptes i ajudant-los a superar qualsevol límit.

Visió

Crear un ecosistema d’emprenedoria i atracció de projectes innovadors amb un impacte positiu cap a la societat.

Valors

Comunitat · Col·laboració · Respecte
Disrupció · Flexibilitat · Confiança